Szolgáltatásaink

Fedezd fel a számodra megfelelő szolgáltatásunkat, és add át magad egy igazán zöld közösségnek.

Inspirálódj szabadon!

Tárgyaló

Ha kell egy hely ahol megkötheted a viálgra szóló üzleteidet, vagy ha elvonulnál ügyfeleiddel egy csendes helyre, válaszd a tárgyalónkat.

Projektorral és  whiteboarddal felszerelt nagytárgyalónk konferencia-asztalos elrendezéssel 12 fő fér el kényelmesen.

Előadóterem

Legyen szó workshopokról, képzésekről, termékbemutatókról, az előadótermünkben bármit megvalósíthatsz.

Projektorral és  whiteboarddal felszerelt előadótermünk sorba rendezett székekkel / 6 sor, soronként 5 székkel/ 30 fő fér el kényelmesen.

Oktatóterem

Csoportos képzések, különórák, céges meetingek csendes, nyugodt környezetben, ahol hatékonyabban sajátíthatod el a tudást.

Projektorral és  whiteboarddal felszerelt oktatótermünkben oktatási padrendszer kialakítással 8-12 fő fér el kényelmesen.

Tagoknak: 5000 Ft/óra
Külsősöknek: 6000 Ft/óra

Eco-Office tárgyaló bérlés

Coworking

Egy közösségi iroda zöld környezetben, a belváros szívében. Ez az eco-office közösségi irodánk. Itt nem csak a közösségből, de a zöld környezetből is energiát húzhatsz a hatékony munkavégzéshez.
A természetközeli minigarden segít összhangba kerülni az anyatermészettel, ami erőt, energiát és inspirációt ad.

Inspirálódj nálunk, velünk.

Töltödj fel a látványból, az emberekből, a korlátlan mennyiségű speciálisan tisztított vízből, vagy a jó minőségű kávéinkból.

Asztalbérlés már  2000 Ft-tól

Laptop bérélés

Szervizbe kellett vinni, ellopták, összetört vagy csak nincs laptopod!?

Bérelj laptopot, akár egy vagy több napra az Eco-office közösségi irodába.

Erős és gyors i5 processzorral szerelt Lenovo ThinkPad T510 laptopot bérelhetsz irodánkban kaució nélkül amennyiben a gépet helyben használod, de 30.000 ft kaució ellenében haza is viheted, ha otthon is szeretnél dolgozni. Ha már nincs rá szükséged, a gép vissza hozatalakor a kaució összegét vissza kapod.

A gép napi bérleti díja bruttó 7000 Ft/nap

Székhelyszolgáltatás

Ahol a cég hivatalosan elérhető lesz,  ide érkeznek a cég hivatalos levelei, a NAV a székhelyre megy ki egy esetleges revízió alkalmával.  Részünkről a kötelzettség , hogy átveszük a cég részére érkező leveleket. Előnyös, mert nem kell otthonunkat “beáldozni” a cégünk székhelyeként.

  • hivatalosan bejelentett székhely, telephely, fiók
  • átvesszük a postád
  • új leveled érkezésekor értesítünk
  • logó a bejáratnál és a honlapunkon
  • havonta egyszeri irodai asztal használat
  • asztal használat  hétköznap 18-20 óra között**

**A székhelyszolgáltatási Szerződés szerinti Szolgáltatásokat , a havi egyszeri félnapi irodai asztal kivéve, kizárólag szerződő ügyfél vezető tisztségviselője, kettőnél több vezető tisztségviselő esetén legfeljebb a szerződő ügyfél által megjelölt két vezető tisztségviselő jogosult igénybe venni.

Vállalkozásoknak

Partnercégünk a CK Holding, kezdő, illetve már meglévő müködő vállalkozóknak, cégeknek nyújt teljeskörű szolgáltatást az Eco-Office közösségi irodában.

Cégalapítás

Szakembereink segítséget nyújtanak már a cégalapítás gondolatától kezdve. Segítünk kiválasztani a megfelelő társasági formát, a megfelelő tevékenységi körök megtalálását.
Irodánk minden cégalapítással kapcsolatos kérdésben segítséget nyújt, hogy Önnek már csak a cégvezetéssel legyen dolga.

Cégmódosítás

Már meglévő cége bármely módosításában, legyen az tőkeemelés, tagváltozás, székhely módosítás, vagy akár egy egyszerű névváltozás, irodánk a módosítás teljes ügyintézésében készséggel áll rendelkezésére.

Megszüntetés

Amennyiben már minden kérdésére választ kapott és a cége megszüntetése a végső megoldás, nálunk természetesen ekkor is jó helyen jár. Irodánk segít a végelszámolás, felszámolás, csőd levezénylésében, menedzselésében.

Válságmenedzselés, gazdasági tanácsadás

Több éves cégjogi tapasztalatunkra hivatkozva közreműködünk a válsághelyzet kezelésében, megoldásában. A törvényi előírásokat alkalmazva bármilyen problémájára megtaláljuk a megoldást, úgy hogy elsősorban az ügyfelünk érdekeit tartjuk szem előtt. Az olyan riasztó kifejezések, mint a fizetésképtelenség, felszólítás, végrehajtás, amely az átlag vállalkozónak izzasztó lehet, irodánk gyakorlatával a könnyen kezelhető kifejezések közé tartoznak.

Követeléskezelés, adósságbehajtás

Az évek alatt megszerzett tapasztalatunknak köszönhetően segítséget tudunk nyújtani, ha Önnek követelése lenne. Ne finanszírozza tovább adósát! A behajtási folyamatot megbízónk érdekeit és igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki. Szolgáltatásainkat az alábbi ügyfélkör számára tudjuk biztosítani: gazdasági társaságok, magánszemélyek, társasházak, önkormányzatok.

További információért, hívd Dávidot +3620/419 48 76

RÓLUNK ÍRTÁK