Loft Tér - Ahol az ötletek találkoznak
és a célok valóra válnak!

Inspiráló környezet, maradandó emlékek.

Foglalj időpontot

Lépj be a Loft stílus világába!

Sokoldalúság

Tágas tér: A rendezvényterem kielégíti a különböző csoportok és események igényeit, legyen szó nagyobb konferenciákról, vállalati rendezvényekről vagy kisebb műhelymunkákról egészen a forgatásig.
Rugalmas elrendezés: Az átalakítható belső tér lehetővé teszi, hogy a termet az esemény típusához és céljához igazítsák, legyen szó színpad elrendezésről, csoportos ülésekről vagy kerekasztalos megbeszélésekről.
Funkcionális felszereltség: A rendezvényterem rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, ami szükséges lehet a sikeres esemény megrendezéséhez, mint például hang- és világításberendezések, projektorok, flipchartok projektor.

Kényelem

Kényelmes és praktikus helyszín: A rendezvényterem könnyen megközelíthető, parkolási /Fizetős ővezet/ lehetőséggel rendelkezik, és a vendégek számára kényelmes kiszolgálást biztosít a szünetek alatt.
Professzionális személyzet: A teremhez tartozó szakértői személyzet segíti az eseményt a tervezés fázisától kezdve egészen a lebonyolításig, biztosítva a sima és zökkenőmentes rendezvényt.
Központi elhelyezkedés: A rendezvényterem könnyen megközelíthető helyen található, közel a városközponthoz vagy más fontos helyekhez, ami még kényelmesebbé teszi a résztvevők számára a megérkezést és a távozást.

Technológia

Modern technológia: A rendezvényterem felszereltsége magában foglalja a legmodernebb technológiai eszközöket, amelyek lehetővé teszik a hatékony kommunikációt, prezentációt és interakciót az esemény során.
Internet-hozzáférés: Wi-Fi-hozzáférés biztosítása lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kapcsolatban maradjanak és hatékonyan dolgozzanak az esemény során.
Támogatás és karbantartás: A rendezvényterem technikai személyzete a helyszínen van, hogy segítsen az eszközök beállításában és működtetésében, valamint bármilyen technikai probléma esetén azonnal megoldást nyújtson.

Fedezd fel loft stílusú pincetermünket
rendezvényeidhez!

Fedezd fel, mi mindent rejt egy közel 200 nm nagyságú, loft stílusban kialakított pinceterem! Ha egyedi és sokoldalú helyszínt keresel rendezvényeidhez, akkor ez számodra is tökéletes választás. Nézzük meg, milyen eseményekre ideális ez a különleges tér!

Micro Színházi előadások és próbák

Kis létszámú színi társulatok figyelem! Ez a loft stílusú pinceterem ideális helyszín számotokra. A nyitott tér és a rugalmas elrendezés lehetővé teszi a kreatív színpadkialakítást és a közönség változatos elhelyezését. Próbákhoz és előadásokhoz egyaránt tökéletes, és a modern technikai felszereltség garantálja a professzionális színvonalat.

Művészeti kiállítások

Képzeld el műalkotásaidat egy letisztult, ipari környezetben, ahol minden részlet kiemelkedik! A loft stílusú tér kiválóan alkalmas művészeti kiállítások megrendezésére. A nagy belmagasság és a modern dizájn biztosítja a lenyűgöző megjelenítést.

Workshopok és tréningek

Szervezz inspiráló workshopokat és tréningeket ebben az egyedi környezetben! A tágas tér lehetővé teszi a résztvevők szabad mozgását és a különböző tevékenységek zavartalan lebonyolítását. Legyen szó kreatív műhelymunkáról vagy üzleti tréningről, itt minden feltétel adott a sikerhez.

Workshopok és tréningek

Szervezz inspiráló workshopokat és tréningeket ebben az egyedi környezetben! A tágas tér lehetővé teszi a résztvevők szabad mozgását és a különböző tevékenységek zavartalan lebonyolítását. Legyen szó kreatív műhelymunkáról vagy üzleti tréningről, itt minden feltétel adott a sikerhez.

Konferenciák és szemináriumok

Kisebb létszámú konferenciák és szemináriumok tökéletes helyszíne ez a modern pinceterem. A kiváló technikai felszereltség (projektor, hangosítás) minden igényt kielégít, hogy rendezvényed zökkenőmentes és emlékezetes legyen

Jóga és fitness órák

Engedd, hogy a nyitott, légies tér inspirálja jóga vagy pilates óráid résztvevőit! A tágas terem ideális a szabad mozgáshoz és a nyugodt környezet biztosításához, hogy mindenki maximálisan kikapcsolódhasson és feltöltődhessen.

Jóga és fitness órák

Engedd, hogy a nyitott, légies tér inspirálja jóga vagy pilates óráid résztvevőit! A tágas terem ideális a szabad mozgáshoz és a nyugodt környezet biztosításához, hogy mindenki maximálisan kikapcsolódhasson és feltöltődhessen.

Kis létszámú színi társulatoknak

Kis létszámú színi társulatok számára a loft stílusú pinceterem különösen vonzó lehet. A tágas tér lehetővé teszi a különböző színpadképek és nézőtéri elrendezések kialakítását, a jó akusztika pedig különösen fontos a színházi előadások során. A modern technikai eszközök (világítás, hangosítás) segítik a professzionális előadások lebonyolítását. Az egyedi, ipari jellegű dizájn pedig inspiráló hatással lehet mind a társulat tagjaira, mind a közönségre.

Engedj a térnek!

15 000 Ft/óra

A terem bérlési ára tartalmazza a terem alapfelszereltségét, a technikai eszközök használatát.. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az ár nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat, mint például a catering, a dekorációt vagy a technikai támogatás, ezekért külön díjat számítunk fel.

Ha további információra van szükséged az árainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk neked megtalálni a megfelelő megoldást rendezvényedhez.

Nézz be hozzánk.

Kérdésed van?

Írj nekünk ezen a formon keresztül, vagy hívj minket a
06 50 104 61 16 telefonszámon.

Eco-office – A közösségi iroda 
Ügyfélfogadás:Hétfő- Péntek 11-16 óráig
Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs ügyfélszolgálat.

E-marketplace Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 68/b.
Cégjegyzékszám: 01-09-296567
Adószám: 25924916-2-42

Ide hívd ügyfeleidet.