Loft Tér - Ahol az ötletek találkoznak
és a célok valóra válnak!

Inspiráló környezet, maradandó emlékek.

Foglalj időpontot

Lépj be a Loft stílus világába!

Sokoldalúság

Tágas tér: A rendezvényterem kielégíti a különböző csoportok és események igényeit, legyen szó nagyobb konferenciákról, vállalati rendezvényekről vagy kisebb műhelymunkákról egészen a forgatásig.
Rugalmas elrendezés: Az átalakítható belső tér lehetővé teszi, hogy a termet az esemény típusához és céljához igazítsák, legyen szó színpad elrendezésről, csoportos ülésekről vagy kerekasztalos megbeszélésekről.
Funkcionális felszereltség: A rendezvényterem rendelkezik minden olyan eszközzel és felszereléssel, ami szükséges lehet a sikeres esemény megrendezéséhez, mint például hang- és világításberendezések, projektorok, flipchartok projektor.

Kényelem

Kényelmes és praktikus helyszín: A rendezvényterem könnyen megközelíthető, parkolási /Fizetős ővezet/ lehetőséggel rendelkezik, és a vendégek számára kényelmes kiszolgálást biztosít a szünetek alatt.
Professzionális személyzet: A teremhez tartozó szakértői személyzet segíti az eseményt a tervezés fázisától kezdve egészen a lebonyolításig, biztosítva a sima és zökkenőmentes rendezvényt.
Központi elhelyezkedés: A rendezvényterem könnyen megközelíthető helyen található, közel a városközponthoz vagy más fontos helyekhez, ami még kényelmesebbé teszi a résztvevők számára a megérkezést és a távozást.

Technológia

Modern technológia: A rendezvényterem felszereltsége magában foglalja a legmodernebb technológiai eszközöket, amelyek lehetővé teszik a hatékony kommunikációt, prezentációt és interakciót az esemény során.
Internet-hozzáférés: Wi-Fi-hozzáférés biztosítása lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy kapcsolatban maradjanak és hatékonyan dolgozzanak az esemény során.
Támogatás és karbantartás: A rendezvényterem technikai személyzete a helyszínen van, hogy segítsen az eszközök beállításában és működtetésében, valamint bármilyen technikai probléma esetén azonnal megoldást nyújtson.

Engedj a térnek!

15 000 Ft/óra

A terem bérlési ára tartalmazza a terem alapfelszereltségét, a technikai eszközök használatát.. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az ár nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat, mint például a catering, a dekorációt vagy a technikai támogatás, ezekért külön díjat számítunk fel.

Ha további információra van szükséged az árainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérlek, lépj kapcsolatba velünk, és szívesen segítünk neked megtalálni a megfelelő megoldást rendezvényedhez.

Nézz be hozzánk.

Kérdésed van?

Írj nekünk ezen a formon keresztül, vagy hívj minket a
06 50 104 61 16 telefonszámon.

Eco-office – A közösségi iroda 
Ügyfélfogadás:Hétfő- Péntek 11-16 óráig
Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs ügyfélszolgálat.

E-marketplace Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 68/b.
Cégjegyzékszám: 01-09-296567
Adószám: 25924916-2-42

Ide hívd ügyfeleidet.