Hatékonyan, szabadon a TE személyes irodádban.

Egy iroda ami csak a te igényeidet szolgálja, fogadhatsz ügyfeleket, tarthatsz megbeszéléseket, egyéni vagy kiscsoportos oktatást. Rajtad múlik mit hozol ki belőle!

Mennyibe kerül és mit tartalmaz!?

  • Privát iroda / tárgyaló bérlés 4000 Ft/ óra

    Tárgyalásra, megbeszélésre, egyéni munkavégzésre, wi-fi használat, korlátlan tea és víz fogyasztás, egy ingyen kávé.

A 4 fős privát iroda vagy tárgyaló bérlése számos előnnyel járhat azok számára, akik szabadúszók, bloggerek, magánvállalkozók, programozók vagy home office-ban dolgoznak:

  1. Privát munkakörnyezet: Az irodabérlet lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy egy csendes és privát munkakörnyezetben dolgozzanak, ahol kevés a zavaró tényező.

  2. Hatékony munkavégzés: Az irodabérlet lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy hatékonyan dolgozzanak anélkül, hogy a home office-ban vagy egy nyilvános helyen található kávézóban lennének, ahol zavarhatja őket a zaj vagy az emberek.

  3. Professzionális megjelenés: Az irodabérlet segít a dolgozóknak, hogy professzionális megjelenést mutassanak ügyfeleiknek, partnereiknek vagy más potenciális partnereknek, amikor találkoznak velük.

  4. Rugalmasság: Az irodabérlet lehetővé teszi a dolgozóknak, hogy rugalmasan működjenek, órabéres megoldásban, amit egy vagy több órára is kibérelhet.

Alapozd meg
vállalkozásodat!

Bérelj privát irodát az Eco-office közösségi irodában akár egy órára vagy egész napra. Azonnal használható irodánk maximu 4 fő számára, órabéres megoldásban. 

Hogyan foglalj időpontot!?

Foglalás lépésről lépésre.
Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan tudod használni, könnyen és egyszerűen az Eco-office tárgyalóját a hét bármely napján.
1. lépés
Kattints egy általad választott napra, majd válaszd ki a számodra megfelelő részt. A foglalás gombra kattintva tudod lefoglalni az időpontokat. Ha több órára szeretnél jönni, minden órát foglalj le külön.
2. lépés
Nézd át a rendelésed és ha minden rendben van kész is vagy. Rövid időn belül kapsz tőlünk egy emailt amiben megtalálod a belépéshez szükséges kódot, illeteve az átutaláshoz szükséges számlát.
3. lépés

Amint megkaptad a belépési kódot, az álatald lefoglalt időpontban gyere az Eco-office közösségi irodába. Az ajtó mellett jobb oldalon a falon van egy számpanel. Add meg az emailben kapott kódot és már bent is vagy.

Élvezd a munkát

Nyugodtan nézz körbe 🙂 Fedezd fel új irodádat, foglald el a tárgyalót, végy egy mély levegőt és inspirálódj szabadon. Ha szünetet tartsz, készíts egy csésze kávét vagy teát, és igyál sokat speciális vizünkből
Egyszerűen csak érezd jól magad.

Kérdésed van?

Írj nekünk ezen a formon keresztül, vagy hívj minket a
06 50 104 61 16 telefonszámon.

Eco-office – A közösségi iroda 
Ügyfélfogadás:Hétfő- Péntek 11-16 óráig
Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs ügyfélszolgálat.

E-marketplace Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 68/b.
Cégjegyzékszám: 01-09-296567
Adószám: 25924916-2-42

Itt találod privát irodádat