Több mint székhelyszolgáltatás

Egy közösségi iroda ahol dolgozhatsz szabadon, egy tárgyaló ahol megbeszéléseket tarthatsz ügyfeleiddel, egy hely ami céged székhelye, ez az     Eco-Office.

A törvényesség tudatában

A NAV által is elfogadott, törvényes székhelyszolgáltatás nyújtunk ügyfeleinknek ami megfelel a 7/2017. IM rendeletnek. Irodánk saját tulajdonú ingatlan amely alapvető feltétele a székhely-szolgáltatásnak.

Mit kínálunk kezdő vagy meglévő cégednek?

Céged székhelye a Budapest belvárosában található Eco-office közösségi irodában lesz bejelentve, ahol akár ügyfeleidet is fogadhatod igényes környezetben.

Mivel tudjuk, hogy leveleid milyen fontosak és akár határidősek is lehetnek, ezért az átvételtől számítva munkanapokon 3 órán belül scannelve elküldjük neked e-mailben.

Elkerülhetetlen, hogy a NAV egyszer bekopogtat az ajtón, de ne aggódj mert mi szívesen fogadjuk őket kultúrált irodai környezetbe. Amennyiben szükséges értesítünk téged.

Mi nem csak egy lakás vagyuk mint a legtöbb székhelyszolgátató, hanem egy utcára nyíló közösségi iroda, ahol akár minden nap dolgozhatsz az új cégeddel, kapcsolatokat építhetsz másokkal vagy tárgyalhatsz ügyfeleiddel.

És az örök kérdés. Mennyi be kerül és mit tartalmaz!?

Nálunk nincs alap ár, prémium ár..stb, mivel nálunk minden céget magas színtű szolgáltatásokkal kezelünk, mindenki ugyan olyan fontos számunkra.

  • Székhelyszolgáltatás / hó
    Székhelyszolgáltatás / hó 8000 Ft

    Az ár AAM azaz alanyi adómentes. A szerződést törvényi előírások szerint kötjük hivatalos székhelyszolgáltatóként, mely határozatlan időre szól. Ellenben a szerződés bármikor felmondható. A székhelyszolgáltatás díja éves ciklusban előre fizetendő.

Amít ígérhetünk neked...

Van még kérdésed, vagy igénybe vennéd szolgáltatásunkat?


Írj nekünk ezen a formon keresztül, vagy hívj minket a 
06 50 104 61 16 telefonszámon.

Kollégáing a lehető leghamarabb válaszolnak neked.

Eco-office – A közösségi iroda 
Ügyfélfogadás:Hétfő- Péntek 11-16 óráig
Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs ügyfélszolgálat.

E-marketplace Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 68/b.
Cégjegyzékszám: 01-09-296567
Adószám: 25924916-2-42

És ahol céged hivatalos címe lesz, de minket is megtalálsz