Céged és irodád egy helyen!

A székhelyszolgáltatás olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi egy cég vagy vállalkozás számára, hogy egy meghatározott címre regisztrálja a székhelyét, még akkor is, ha nincs saját irodájuk az adott helyen. 

Mi a székhelyszolgáltatás?

Először is, a székhelyszolgáltatás lehetővé teszi a cég számára, hogy hivatalosan bejegyezze székhelyét egy olyan helyen, ahol nincs szükségük saját irodára vagy ingatlanra. Ez különösen hasznos lehet a kezdő vállalkozások vagy kisvállalkozások számára, akiknek nincs meg a lehetőségük vagy a szükségük egy saját iroda fenntartására.

Másodszor, a székhelyszolgáltatás lehetőséget nyújt a cégnek arra, hogy professzionális megjelenést mutasson az ügyfelek és partnerek felé. Egy jól ismert vagy központi helyen található cím segíthet abban, hogy a cég megbízhatónak és stabilnak tűnjön.

Harmadszor, a székhelyszolgáltatás gyakran tartalmazhat további szolgáltatásokat is, például postafiók kezelését vagy levelezési cím biztosítását. Ez lehetővé teszi, hogy a cég a székhelycímre érkező leveleket és csomagokat könnyen kezelhesse és átvizsgálhassa.

Végül, sok vállalkozás számára a székhelyszolgáltatás egy költséghatékony megoldást jelenthet az irodai költségek csökkentésére vagy elkerülésére. Így a cég jelentős költségmegtakarítást érhet el, miközben továbbra is élvezheti a professzionális megjelenést és a címadási lehetőséget.

Ezen előnyök miatt ajánljuk székhelyszolgáltatásunkat különféle vállalkozásoknak és cégeknek, különösen azoknak, akik rugalmas megoldást keresnek székhelyük bejegyzésére és szeretnék elkerülni az irodai költségeket. Az új vagy meglévő vállalkozásokhoz hozzánk forduló ügyfelek megbízhatnak abban, hogy szolgáltatásunk segítségével professzionális megjelenést érhetnek el, miközben költséghatékonyan és hatékonyan kezelhetik cégük székhelyét.

More than headquarters service

Az általunk kínált székhelyszolgáltatás a 1064 Budapest, Izabella utca 68/b alatt található, ami Budapest központjában elhelyezkedő, könnyen megközelíthető helyen fekszik. Az elhelyezkedés ideális lehetőséget kínál ügyfeleinknek és partnereinknek arra, hogy cégük székhelyét egy központi és jól ismert helyen jegyezzék be.

Továbbá, szolgáltatásunk egyben egy modern közösségi irodát is magában foglal, ami nem csupán a cég székhelyéül szolgál, hanem az irodai tevékenységek helyszínéül is. A közösségi iroda kiváló lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy inspiráló környezetben dolgozzanak, és együttműködjenek más vállalkozásokkal és szakemberekkel. Ezáltal a székhelyszolgáltatásunk nem csupán egy cím, hanem egy dinamikus és innovatív irodai közösség részévé is teszi ügyfeleinket.

Összességében székhelyszolgáltatásunk a legjobb megoldást kínálja azoknak a vállalkozásoknak és cégeknek, akik magas színvonalú szolgáltatást és professzionális megjelenést keresnek, miközben élvezni szeretnék egy központi elhelyezkedés és egy dinamikus irodai közösség előnyeit.

What do we offer to your start-up or existing company?

Your company's headquarters will be announced in the Eco-office community office in downtown Budapest, where you can even receive your customers in a sophisticated environment.

Since we know how important your letters are and can even be due, we scan them and send them to you by e-mail within 3 hours of receipt.

It is inevitable that NAV will knock on the door one day, but don't worry because we welcome them into a cultured office environment. If necessary, we will notify you.

We are not just an apartment like most office space providers, but a community office opening onto the street, where you can work with your new company every day, build relationships with others or negotiate with your clients.

És az örök kérdés. Mennyibe kerül és mit tartalmaz!?

We do not have a basic price, a premium price, etc., since we treat every company with high quality services, everyone is just as important to us.

  • Székhelyszolgáltatás / hó
    Virtual space 8000 Ft + áfa

    A szerződést törvényi előírások szerint kötjük hivatalos székhelyszolgáltatóként, mely határozatlan időre szól. Ellenben a szerződés bármikor felmondható. A székhelyszolgáltatás díja éves ciklusban előre fizetendő.

What we can promise you...

Do you have any questions or would you like to use our service?


Write to us through this form or give us a call at 
06 50 104 61 16

Our colleagues will answer you as soon as possible.

Eco-office - The community office 
Reception: Monday-Friday from 11 am to 4 pm
There is no customer service on weekends and public holidays.

E-marketplace Kft.

1064 Budapest, Izabella utca 68/b.
Company registration number: 01-09-296567
Tax number: 25924916-2-42

And where your company's official address will be, you will also find us