Fotóstúdió

Fotóstúdió

Fedezd fel új szolgáltatásunkat: bérelhető fotóstúdiónkat! Ideális környezetet biztosítunk kreatív munkádhoz és projekjeid megvalósításához.

STUDIO69 2022 szeptember promo fotozás 120px (4 of 9)_1200px
Izabella street 68/b
industrial style

Teret biztosítunk minden elképzelésednek!

100 négyzetméteren 10 egyedi enteriőr, gazdag lehetőségek és inspiráció vár rád bérelhető fotóstúdiónkban ami még  inkább fokozza az élményt.

Miért egy fotóstúdió!?

Kreatív Változatosság:

A 10 különböző enteriőr lehetővé teszi, hogy különböző hangulatokat és stílusokat hozz létre egyetlen helyszínen. Legyen szó divat-, portré-, termékfotózásról vagy akár videózásról.

Professzionális Berendezés

Fotóstúdiónk felszereltsége lehetővé teszi a professzionális fénytechnika, hátterek és kellékek használatát. Ez segít abban, hogy képeid vagy videóid kiemelkedjenek a minőség terén.

Inspiráció és Innováció

A változatos enteriőrök új ötleteket és inspirációt hozhatnak, ami segíthet új irányok kipróbálásában és innovációban a munkádban. Váltsd valóra elképzeléseid!

Rugalmas Időbeosztás

A bérelt fotóstúdiót saját időbeosztásod szerint használhatod. Ez különösen előnyös, ha késői vagy korai órákban szeretnél dolgozni. Vedd birtokbaa közel 100 nm területet.

Felvétel indul!

Stúdiónk sokoldalúsága kiemeli azt, hogy nem csak kiváló fotózási helyszín, hanem ideális választás forgatásokhoz és videóklip készítéshez is. A változatos enteriőrök és professzionális berendezés lehetővé teszik, hogy bármilyen vizuális projektet megvalósíts – legyen szó reklámvideóról, filmes munkáról vagy zenei videóklipről. Fedezd fel a térben rejlő végtelen lehetőségeket és teremts lenyűgöző vizuális tartalmakat stúdiónkban!

Aktuális áraink

Adószámra kiállított számlán

9.900.- Huf /óra
 • Hétfő-Vasárnap: 8:00-20:00
 • Korlátozott asszisztenciával (Fénybeállítás nélkül)
 • műterem szabad használatával

Magánszemélyeknek

7.900.- Huf /óra
 • Hétfő-Vasárnap: 8:00-20:00
 • Korlátozott asszisztenciával (Fénybeállítás nélkül)
 • műterem szabad használatával
Áraink és Feltételeink: - Fenti árak számlaképes, bruttó árak, és az árak nyitvatartási időben érvényesek (Hétfő-Vasárnap: 8:00-20:00).
- Az árak tartalmazzák minden műtermünkben elérhető vakuk, eszközök, hátterek és kellékek használatát, feltéve, hogy a jelenlévő személyek száma nem haladja meg a 7 főt. Amennyiben ez a létszám meghaladja, maximum 10 főig, felár ellenében igénybe vehető (+1.500,- Ft/óra, cégeknek 2.000 Ft/óra).
- Kérjük, tartsd be az érkezési és távozási időpontokat, mivel a foglalás tartalmazza az előkészületeket, sminkelést, öltözést, fizetést, valamint a stúdió átadását és átvételét.
- Előre utalás vagy bérlet esetén a foglalást csak az aktuális dátumtól egy hónapra előre lehet teljesíteni.
- 4 órát meghaladó összefüggő foglalás csak bérlettel vagy előre utalással lehetséges.
- Nagyobb csoportos fotózások, fotós rendezvények vagy workshopok esetén egyedi árajánlatot kérhetsz. Kérjük, vedd figyelembe ezeket az információkat és feltételeket a foglalásod során. Ha további kérdéseid vagy egyedi igényeid vannak, légy szíves lépjen kapcsolatba velünk. Köszönjük, hogy stúdiónkat választottad!

Paraméterek

 • Boltíves csupasz tégla felület
 • Hosszúság: 20 m
 • Szélesség: 5m
 • Belmagasság: 2.9m
 • Lehúzható háttér: kérésre mobil háttértartó (fehér/Fekete)